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Friday 3 September 2010

Gazpacho AMAPien

End of holidays doesn't mean end of summer and vegetables !!!
Thanks to Armel and the AMAP we still benefit from magnificent tomatoes, cucumber, sweet pepper and so on...
so what about a Gazpacho?

For 6 gourmets:
800G tomatoes/tomates
2 cucumbers/concombres
2 sweet peppers/poivrons
1 onion/oignon
1 clove garlic/ 1 gousse d'ail
basil salt pepper/ basilic, sel et poivre
sherry vinegar/ vinaigre de Xérès
olive oil ( 4 spoons)/ 4 C d'huile d'olive

How to proceed:

1 cut everything into small dice or mirepoix. Add oil and vinegar/ faire un mirepoix avec les légumes, ajouter l'huile et le vinaigre, sel et poivre
2 put in the fridge for 24 hours/ mettre au frigo 24h
3 Mix into a smooth soup/ mixer afin de faire une soupe lisse
4 serve cold with garlic crust/ servir avec des croutons à l'ail


Enjoy !

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